Me and my babydolls My Baby Dolls


me and my babydolls

Source: https://mybabydolls.se/files/2018/03/IMG_2822.jpg


Kväll här i vårt hus och jag hör fortfarande fåglarna kvittra ute! Hur lätt är det att få barnen i sängs när det är så ljust ute? Mörkt- babydolls med läggdags ju. Idag åkte jag och småttisarna till Haninge, vi lekte i Gropen och gick runt lite innan and hämtade Olivia från skolan. Jag la upp en bild på Isabelle på mina stories på instagram kollar ni där? Allt ifrån höstblåsor och svinkoppor till utslag av något hon har ätit eller om jag använt något speciellt kräm att smörja in henne med. Kanske har hon smakat nån sandkaka? Hej! Satu heter jag, 35år toppbloggare/influencer. Min familj består av min man som är från Uruguay och våra åtta barn- Nicole 10 år, Vanessa 8 år. ISABELLE ♡ ♥ GOTT & BLANDAT ♥ Gravid med #8 ♡ | My Baby Dolls. My Baby Dolls. Om mig Hej! Satu heter jag, 35 år toppbloggare/influencer Min familj består av min man som är från Uruguay och våra åtta barn- Nicole 10 år. k Followers, 1, Following, 2, Posts - See Instagram photos and videos from Satu Nordling Gonzalez (@mybabydolls). Babydolls & chemises; Fashion Reviews; Email: support@eachen.teswomango.com @fashionlikemeofficial. My Account. My Account; My GET THE LATEST FROM eachen.teswomango.com why do i have dry skin  · This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue QueueAuthor: Marcie Keen. eachen.teswomango.com is tracked by us since December, Over the time it has been ranked as high as in the world, while most of its traffic comes from Sweden. Jag sitter och tittar på bilderna från när vi var i Cypern och fylls med så mycket känslor. Det var den bästa resan i hela mitt liv. Den bästa tiden. Nu tittar man ut och det är kallt, grått, regnigt och trist.

Me & my baby dolls Me and my babydolls

Träffade den här underbara tjejen på en AW som Loppi. Är så imponerad av hur hon och hennes man hanterar sin vardag med sju barn mellan år. Ja, ni hörde rätt. FRÅGESTUND hos Me & My Baby Dolls ! ♥ GOTT & BLANDAT ♥. Jag sitter och tittar på bilderna från när vi var i Cypern och fylls med så mycket. “Hej Satu! Det skulle vara roligt och intressant om du kunde berätta lite mer om. Dagarna bara går så galet fort så jag hinner knappt med. Känner ni igen er? Jag tänkte ta itu med en massa saker på hemmaplan idag eftersom jag varpå vift hela dagen igår- men jag hann inte med nånting för att jag skulle hämta barnen från skolan, sen gick vi till Haninge Centrum och…. Tusen tack för alla omtänksamma kommentarer och hjärtan ni har skickat, ni är bäst. Nästa barn på tur är min baby#2 Vanessa, 13 månader yngre än storasyster. FRÅGESTUND hos Me & My Baby Dolls ! ♥ GOTT & BLANDAT ♥.

Jag sitter och tittar på bilderna från när vi var i Cypern och fylls med så mycket. “Hej Satu! Det skulle vara roligt och intressant om du kunde berätta lite mer om. Vi började i torsdags då jag och Nicole hade en efterlängtad mamma-dotter. We compared 11 leading Mommy & Me Doll Collection baby dolls over the recent 2 years. Distinguish which Mommy & Me Doll Collection baby dolls fits you best. Reborns doll nursery featuring top reborn artists and hundreds of reborn baby dolls. Broad collection of me and my babydolls at wonderful prices. Featuring me and my babydolls in stock and ready for shipping right now online.

På Smällen! me and my babydolls

k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Satu Nordling Gonzalez (@mybabydolls) på Instagram. Men ja, lite saker är det kvar att fixa, men jag kör där ändå. Ni hänger väl med oss på vidare äventyr? Nya adressen hittar ni här (eachen.teswomango.com God morgon allihopa. Igår kom vi hem sent eftersom vi var på bio och tittade på Draktränaren 3, barnen traskade iväg i sängs ganska så snabbt efteråt och jag en stund efter, ändå är jag så så trött.

Eftersom så många nya har droppat in här på bloggen så kommer här ett inlägg som jag vet många har frågat efter- frågestund hos mig! Lämna era frågor gärna i denna inlägg, annars kanske de glöms bort! Jag svarar imorgon, so go for it! Leave this field empty. Du har en fantastisk blogg! Hur länge har tjejerna haft glasögon? Kan man leva på att blogga? Kväll här i vårt hus och jag hör fortfarande fåglarna kvittra ute! Hur lätt är det att få barnen i sängs när det är så ljust ute? Mörkt- förknippas med läggdags ju.

På LOPPIeventet Babylove i måndags så träffade jag för första gången toppbloggaren Satu! Jag har följt henne länge både på instagram och. Sexbarnsmamman Satu, 31 år, driver den populära bloggen My Baby Dolls på Vimedbarn. Lär känna henne i vår intervju! Ålder: Bor: Haninge, söder om. Gästblogginlägg av Me & My baby dolls – På Smällen! Ibland uppstår det extra speciella saker med barnen som gör att mitt hjärta håller på och exploderar av.

  • Me and my babydolls bygga muskler fort
  • me and my babydolls
  • Mörkt- förknippas med läggdags ju. Idag åkte jag och småttisarna till Haninge, vi lekte i Gropen och gick runt lite innan vi hämtade Olivia från skolan. Skapa en blogg på Vimedbarn.

Idén om att starta en blogg kom till när jag och min familj beslutade oss för att spendera sex månader i Australien. Tanken slog mig att det kunde vara roligt för . biotherm aquasource eye perfection Som besökare på samtycker du till användandet av s.

Ser att många är fortfarande här inne och kikar. Jag har trivts bra med att blogga här, men som sagt- jag vill ha nya utmaningar och längre än såhär kommer jag inte här hos blogg. Jag blev kontaktad av Vimedbarn  och dom ville att jag skulle börja blogga hos dem istället. Första tanken var såklart att jag förlorar mina läsare   Men sen tänkte jag att dom som gillar min blogg kommer förhoppningsvis att flytta med mig, följa med mig på nya äventyr.

Gästblogginlägg av Me & My baby dolls – På Smällen! Ibland uppstår det extra speciella saker med barnen som gör att mitt hjärta håller på och exploderar av. Jag sitter och tittar på bilderna från när vi var i Cypern och fylls med så mycket.

Clarion hotel norra bantorget spa - me and my babydolls. @jessicaolers

Me and my babydolls Hur mycket tid lägger du på bloggen varje dag? Om mig. Har du några tips på maträtter som är smidigt att laga till många? Throwback to the sun

  • Mommy & Me Doll Collection Baby Dolls Guide
  • snygga billiga vinterjackor dam
  • care of gerd återförsäljare

5 snabba med Satu!

  • Buy Now Mommy & Me Doll Collection Baby Dolls
  • tecken på tjocktarmsinflammation

Babydolls & chemises; Fashion Reviews; Email: support@eachen.teswomango.com @fashionlikemeofficial. My Account. My Account; My GET THE LATEST FROM eachen.teswomango.com  · This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue QueueAuthor: Marcie Keen. Jag har följt henne länge både på instagram och på bloggen och tycker att dom har en så mysig familj. Och Satu är lika varm och trevlig i verkligheten som hon är på bloggen!

17 18 19 20 21 22